There was an error in this gadget

earth hour 2013

Baru aku teringat..Malam ni earth hour la..8.30pm sampai 9.30pm..

Apa earth hour tu?? Earth hour ni event yang dianjurkan oleh World Wide Fund for Nature(WWF). Setahun sekali je..First program ni dilaksanakan pada tahun 2007 dekat Sydney, Australia.

Nak buat apa time ni?? Tutup je semua lampu yang tak digunakan.. Aku pun tengah menaip dalam gelap ni..Hoho...Sebenarnye Earth Hour ni kira macam simbolik la.. simbolik yang kita sedia untuk berubah untuk kebaikan bersama..Macam dia punya tagline..UNITING PEOPLE TO PROTECT THE PLANET.. Sebab dalam masa sejam ni kita akan tutup lampu-lampu yang tak digunakan..Tutup je semua lampu..Sejam je pon..Hoho..



One of the deep secrets of life is that all that is really worth doing is what we do for others..
Lewis Caroll

2 comments: