There was an error in this gadget

Queen of Ambition

Lama tak buat entry..Al-maklumlah baru lepas cuti mid-sem..hoho..Datang balik je ke sini dapat drama korea baru..hoho..Apa lagi ..Layan terus..

Queen of Ambition..Sepadan dengan tajuk..Kisahnye tentang seorang perempuan yang sanggup buat apa saja untuk mencapai cita2 dia..Dia sanggup tinggalkan anak dia sendiri dan lelaki yang banyak berkorban untuk dia..Dia jadi macam tu sebab masa remaja dia yang susah..Dia tinggal dengan mak dia..Lepas mak dia mati, dia pon macam berazam la yang dia takkan kebuluran dan takkan kembali ke kehidupan dia yang dulu..

Lepas tu bermulalah cerita2nnye yang semakin mengejar cita2nye bersama2 dengan labu2nye..hahah..Sayangnye dalam mengejar cita2 dia terlupa perkara yang paling penting..Kasih sayang dan keluarga..

Lebey kurang macam tu la cita dia..Nak cita pon banyak sebab 24 episode..hahah..Kalau nak boley add skype..hoho..Keseluruhan cita ni memang sedey..Sedey tahap 4bintang..hahah..Tapi aku xpuas hati dengan dia punya ending..Lelaki tu macam berlembut hati dan masih maafkan dia..Sakit hati betol..hahha..

Aku tengok cita ni pon sebab U-know Yunho n Go Jun Hee ada..hahah..
 

Love never dies a natural death. It dies of blindness and errors and betrayals. It dies of weariness, of witherings, of tarnishing.
Anais Nin

2 comments: