There was an error in this gadget

dilemma ^︵^

Brace yourself if you wanna read this..

'A dilemma is a problem offering two possibilities, neither of which is practically acceptable.'
Cik Wiki yang kata..

Alkisahnya bermula bila aku lepas tengok drama That Winter The Wind Blow ..
Sesangat la boring..sebab cuti 4 hari..So aku pon download la drama  
Aku download cita ni sebab aku ingatkan Song Ji Hyo yang berlakon..Aku pon tengok la..Sampai ep2 dah ni.."Apsal Ji Hyo ni xmuncul2 lagi ni?? Xkan dia jadi watak sampingan je kot??" Tergerak hati nak tanya  Cik G.. Rupa2nya.. drama yang Ji Hyo berlakon lain tajuknye..Macam mana la boley silap..silly toll..

Tapi aku sambung jugak tengok sebab cita dia boleh tahan best..hehe..
alasan..
Then bila sampai ke preview untuk next ep aku nampak sesuatu yang membuatkan aku dalam dilemma..
Suzy berlakon dalam drama ni..huhu..Aku xminat dia..hahah..
Tapi...
Lee Seung Gi adalah hero drama ni...hahah..
Itu lah dilemmanye..hoho..

eish..macam mana ni??hoho

Buat sakit hati je kan baca..hahah..Memandangkan besok ada test.. 
So bubye..hahha..Nak study jap..Jap je..hoho..Wish me good luck for test tomorrow..
wink2..◕‿-


Sometimes the hardest part isn't letting go, but rather learning to start over.
Nicole Sabon

7 comments:

  1. tahniah dah jadi followers ke 100..

    jom visit site sy yer... dah wat promote tuk awk..

    http://thenewminded.blogspot.com/2013/05/followers-ke-100.html

    ReplyDelete
  2. waa.. cantiknya blog awk..:) tahniah jugak sbb jadi follower ke seratus..

    ReplyDelete
  3. besao betul dilema tu..hoho, cam buah delima plaks. rabit tu menari ikut rentak lagu ke. ? geram plak rasa.haha

    ReplyDelete
  4. ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA DIMAKLUMKAN DISINI ADA G.A TERBESAR MEI, MEMANG AWESOME . HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #334
    LINK TAGGING :
    http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/tagging3.html
    link G.A :
    http://officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

    ReplyDelete