There was an error in this gadget

that winter the wind blow ☃

yay..hoho
Baru habis tengok drama ni..

Aku tengok drama ni sebab ada Song Hye Kyo..Kenal x??hoho..
Sapa yang tengok Full House tau la..
Lagi satu sebab dia punya ost besh..

Drama ni cita dia lebey kurang macam movie Love Me Not.. 
 
Cuma lebey sedey..
Sapa yang suka tengok cita slow n sedey boley la..haha
(aku pon asyik fastfoward je sbb slow sgt..)
(or mungkin sbb aku da tgk movie tu..ntah le..)
Cuma ending dia lain sikit dari versi movie..

Kisahnya pasal conman ni yang menyamar jadi abang kepada perempuan ni..Dah nama pon conman.. Perempuan ni adik kepada kawan dia yang mati disebabkan dia(paham x ayat ni??hehe).. Dia menyamar sebab dia nak bayar hutang..Actually bukan dia yang berhutang tapi sebab ex-gf dia yang frame dia.. Panjang citenye.. Niat asal dia nak duit je tapi cinta kan buta..hoho..Dia jatuh cinta dengan perempuan tu.. Ada macam2 lagi la konflik..Tengok la sendiri ek.. Kalau nak boleh skype..hoho..
 

I love thee, I love but thee
With a love that shall not die
Till the sun grows cold
And the stars grow old.
William Shakespeare


No comments:

Post a Comment