There was an error in this gadget

When A Man Loves


hallu..hallu..
Drama review lagi..hoho
Aku baru je habis tengok drama ni 2-3 hari yang lepas..

..When A Man Loves...
Ini antara movie yang aku boley bg 5bintang la..hoho
Cerita ni both cute and sedih..


Drama ni kisahnya tentang lelaki yang jatuh cinta pada perempuan yang lebih muda daripada dia. Hero drama ni adalah Song Seung Heon.. Kalau korang ingat dia ni adalah hero cita Autumn In My Heart.. omo3..hoho.. Walaupon muka macam gangster tapi hati cute..hoho..Heroinnye plak Shin Se Kyung.. Sapa yang tengok Running Man mungkin ingat sbb dia penah keluar 2-3 kali.. Aku suka dengan watak perempuan ni yang bold dan berani..
Alkisah..
Lelaki ni dulunya seorang gangster.. Masa dia jumpa perempuan ni pon dia tengah jalankan keje2 gengster dia..hoho.. Dia terjatuh hati dekat perempuan ni sebab perangai perempuan tu mengingatkan pada diri dia sendiri masa dia muda2 dulu.. 
Skip3..
 Tujuh tahun berlalu.. Lelaki(Tae Sang)  ni dah bersara dari dunia gangsternya dan membuka syarikat sendiri.. Then dia jumpa balik dengan perempuan tu.. 
Skip3..
 Perempuan(Mi Do)  tu keje dengan dia.. Satu malam ni..
Tae Sang dengan handsomenye ajak Mi Do kawen..hahah.. But, of course la Mi Do xnak..hoho.. Tapi Tae Sang xmengalah.. Memang selama 7 tahun ni dia menyimpan perasaan dekat Mi Do..
Skip3..
Dorang pon couple.. Si ayah Mi Do ni memang menentang habis2san disebabkan Tae Sang ni ada sejarah hitam dengan dia..hahha..*nak tau apa sejarahnye kena la tgk ye.. Si mak Mi Do ni memang sokong habis2san sebab Tae Sang ni kaya..
Skip3..
Banyak halangan cinta dorang ni.. Kesian pulak aku tengok Tae Sang.. Sebab kisah silam dia sebagai gangster macam memburukkan keadaan walaupun ebenarnye dia xbersalah pon..huhu..
Apa2pon..
Drama ni memang menarik hati aku untuk terus tengok walaupun tengah sibuk nak study untuk exam..hoho.. Aku ni memang xpandai sangat nak bercerita ni.. Lagipon panjang cerita ni.. 20 epoisode..hoho.. Kalau rasa berminat nak tengok boley la add skype ye..hoho

hmm..Itu je la ye..Sorry la sebab aku memang x pandai nak bercerita.. 
Bak kata kengkawan aku..
xde pendahuluan..xde penutup..
hahahah..betol x Hazrina??
hoho..
wink2..◕‿-

video

1 comment:

  1. heheh ok jer awak bercerita.. ekin faham..sekali kalau kita dah terjebak dalam mana2 drama mesti nak tgh sampai habis walaupun sesibuk mana kita kan..heheh..^_^

    ReplyDelete