There was an error in this gadget

THE ROAD SO FAR..


They are back..
Dean and Sam Winchester

Heheh..Ada sesapa sini yang minat Supernatural x??
*sila angkat tangan macam saya..
Dah Season 09 dah series ni.. Kalau budak tu, kira dah darjah 3 dah
hahha..

Aku ni boleh dikategorikan sebagai peminat tegar Supernatural la
 *well..aku gelar diri aku macam tu..hehe
Daripada dorang fight monster2 je, sampai ke demon, sampai ke angle dah sekarang ni
Memang radiculous gille cita ni
Tapi jalan cerita dia menarik
dan of course sebab Misha dan Jensen


and Moose ..hehe


Season terbaru Supernatural ni dah keluar 8Oct hari tu
kali ni ada 23 episode..
*sampai tahun depan la baru nak habis
Tak tau la apa yang akan berlaku pulak dalam season ni
Yang pasti cerita ni boleh menghilangkan stress dan juga masa..
well, lebih tepat kalau aku kata menghabiskan masa
Teringat lagi masa season 8 habis tahun lepas bulan May lepas
Rasa macam.. boring gila..
Macam.. adoooii..
Macam.. apa nak buat ek..
*heheh.. padahal banyak je keje boleh buat 
Well, mungkin sebab The Mentalist pun habis dalam masa yang sama kot
Sebab tu impact dia terasa sangat (kot)..

So..as always..
Intro ()
Body()
Conclusion(...)

keep calm and watch supernatural..hahah..
The End..
wink2..◕‿-

2 comments:

  1. mun ikut awal je..lepas tu slalu miss..

    ReplyDelete
  2. siggah sini dan follow #192 jom singgah blog saya http://twinkleeestar.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete