There was an error in this gadget

2013 Review

 
 
Alhamdulillah..

Hampir 365 hari dah berlalu.. Lebih kurang 1jam 15min lagi hari ni dan tahun ni nak berakhir. Masa untuk melangkah meninggalkan tahun 2013. Tahun yang penuh dengan liku2 kehidupan. Naik dan turun dalam hidup aku.

Sebelum kita melangkah ke tahun 2014, marilah kita me'review' semula apa yang berlaku pada diri kita pada tahun ini. Tercapai ke x resolution2 yang digembar-gemburkan masa 1 januari 2013 dulu..hoho.. ke dah lupa semua..hahha..

Aku pon ada buat resolution masa awal2 tahun hari tu. Siap digembar-gemburkan pada kawan2 dan dalam diary.. Tapi selepas bulan Januari tu resolution ke mana diary ke mana..hahah.. Sebelum aku nak menulis tadi aku ada bukak diary, kononnya nak tengok apa peristiwa2 (penting ke xpenting ke) yang berlaku tahun ni. Alangkah terkejutnya berok aku bila ni je yang ada dalam diary tu..

Add caption
Aku ingat lagi time ni, sepatutnya malam tu aku ada test calculus (pukul 8 kalau xsilap). Tapi sanggup lagi ke pasar gambang petang tu dengan menaiki rapid. Udah ler balik pasar tu berjalan kaki.. Berkejar-kejaran berlari-lari anak aku balik sebab nak g test pulak..hoho.. Kenangan kenangan..

Jom review tahun 2013..



Time tengah2 happy ni, iPhone kawan aku jatuh dalam laut.. Nasibbaik bawah ada lopakair*..hahah..

Ini g tolong kawan buat program dekat umah anak yatim..
Ini time aku g BBW.. Siot banyak buku..hoho

Ini time makan2 dengan ahli2 kelab keusahawanan
Malam yang penuh dgn penungguan..

 

So..bye2 2013..welcome 2014.. Mudah-mudahan tahun 2014 ni semua resolution tercapai..hahha..



*aku tengah demam SHIRO sekarang ni..hahahha..sakit hati atan..

No comments:

Post a Comment